Scannen

Glasnegatief

Wij kunnen elke film en elk glasformaat tot maximaal 20x25cm (8"x10") aan. Informeert u in dit geval naar de mogelijkheden en de wijze waarop aanlevering het beste kan plaatsvinden.


Foto of illustratie

Het scannen of digitaliseren van foto's of illustraties voor verschillende doeleinden is mogelijk:

Reflecterend materiaal tot formaat A4 scannen wij op een professionele flatbed scanner. Afhankelijk van de toepassing van het digitale bestand scannen wij op 600 dpi of hoger. Als u grotere formaten heeft, overleggen wij met u wat de mogelijkheden zijn, wij beschikken over de mogelijk tot maximaal A2 te digitaliseren.

Als u een natuurgetrouwe afdruk van uw origineel wenst, dan kunnen wij die voor u printen tot formaat A2 en eventueel voorzien van een professioneel gesneden passe-partout.

Restauratie van oude foto's

Heeft u een oude foto die er netjes uit moet zien of die u misschien in een ander jasje wilt steken, informeert u dan naar de mogelijkheden.

Digitaliseren teksten

Met behulp van OCR is het mogelijk verloren digitale originelen vanaf een papieren kopie te herstellen.

Het document wordt vanuit de flatbedscanner rechtstreeks naar een OCR-programma doorgevoerd. Na OCR omzetting kan het document rechtstreeks in een office-programma worden ingelezen. Deze optie voeren wij alleen uit voor kleinere aantallen.